Een aanval op blanken in Waukesha, door Gregory Hood

een-aanval-op-blanken-in-waukesha,-door-gregory-hood

23-11-21 05: 20: 00,

Een zwarte verdachte reed door een kerstparade in Waukesha, Wisconsin, en doodde ten minste vijf mensen en verwondde tientallen anderen. Onder de gewonden waren tenminste 18 kinderen, 10 van wie er op de intensive care liggen.

Het haalde de New York Times pas op pagina A22.

Verdachte Darrell Brooks was naar verluidt de bestuurder. De politie arresteerde hem zonder hem te verwonden . De politie klaagde hem aan voor vijf opzettelijke moorden. In zijn verslag , zei de Times dat de daad een schokgolf veroorzaakte in een staat die al in beroering was door de vrijspraak van Kyle Rittenhouse in het nabijgelegen Kenosha twee dagen eerder.â

De Washington Post zegt dat Mr. Brooks op de plaats van een gemeld messengevecht was en vervolgens wegreed in de rode SUV toen de politie ter plaatse kwam.â Hiervan is geen onafhankelijke bevestiging.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: