Eerste Australiërs naar concentratiekampen; ‘Dit komt ook naar Europa’

eerste-australiers-naar-concentratiekampen;-‘dit-komt-ook-naar-europa’

23-11-21 01:09:52,

Regering van Australië, als je dan per se een fascistische tirannie aan je bevolking wilt opleggen, wees daar dan tenminste eerlijk over.

—————————————————————————————————————————————–

Wie durft nu nog steeds de vergelijking met WO-2 / de Holocaust NIET te maken? – Australische vrijheidsbeweging zendt wanhopig SOS aan de wereld: ‘Help ons, ons land is verloren’

—————————————————————————————————————————————–

Het was vorig jaar al aangekondigd, en nu is het een voldongen feit: de eerste Australiërs zijn gedwongen naar een concentratiekamp overgebracht onder het mom van een ‘extreme bedreiging voor de volksgezondheid’ nadat in het plaatsje Binjari 19 veronderstelde Covid ‘besmettingen’ waren geconstateerd. De vrijheidsbeweging ‘Reignite Democracy Australia’ zond onlangs een wanhopig SOS aan de wereld uit, omdat ‘ons land verloren is’. Maar wie moet de Australiërs redden van deze onmenselijke fascistische tirannie? ‘Dit komt ook naar Europa, en ze doen er alles aan om dit ook in Noord Amerika te doen,’ waarschuwde de Amerikaanse econoom Martin Armstrong onlangs. U denkt nog steeds: maar hier toch niet? Think again: WHO/Bill Gates en WEF/Klaus Schwab hebben zowel de Australische als de Nederlandse regering in hun greep.

Inwoners van de dorpjes Binjari en Rockhole (resp. 220 en 130 inwoners) waren al in een strenge lockdown geplaatst, waarin ze enkel voor de noodzakelijke boodschappen, medische zorg, 2 uur beweging, werk en onderwijs (als dat niet vanuit huis kon worden gedaan) het huis uit mochten.

Deze 5 uitzonderingen zijn nu allemaal ingetrokken, met uitzondering van medische spoedbehandelingen. Ook moet iedereen zich zo snel mogelijk laten ‘vaccineren’. Minister Gunner rechtvaardigde de autoritaire maatregelen met de glasharde leugen dat ‘het gevaar voor levens extreem is’. (1)

‘Dus toch geen complottheorie’

38 ‘contacten’ van de 19 ‘besmette’ mensen werden opgespoord en eveneens met legertrucks naar het concentratiekamp Howard Springs overgebracht (afbeelding ivm copyright niet te plaatsen). Dat heeft in totaal 3000 plaatsen, officieel voor ‘buitenlandse’ en ‘binnenlandse reizigers’. Bernie’s Tweets: ‘Dus het was toch geen complottheorie.’

AUSTRALIA – The army is now transferring positive Covid cases and contacts in the Northern Territories to ‘Quarantine Camps’ by army truck.

So it wasn’t a conspiracy theory then. #COVID19 #Australia pic.twitter.com/NfJzqrO1fz

— Bernie's Tweets (@BernieSpofforth) November 22,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: