Enkele opmerkingen over de rellen in Rotterdam van een Rotterdammer

enkele-opmerkingen-over-de-rellen-in-rotterdam-van-een-rotterdammer

23-11-21 09:44:00,

Ik vind de rel die in Rotterdam plaatsvond om een aantal redenen fantastisch. Om te beginnen vertraagt het de onvermijdelijke gentrificatie van Rotterdam. Rotterdam is generaties lang een arbeidersstad geweest, waar de onderkant van het blanke uitschot van katholieke dagloners zoals ondergetekende een manier moest zien te vinden om samen te leven met latere generaties arbeidsmigranten die uit moslimlanden waren geïmporteerd, schrijft Rintrah.

Tegenwoordig doet de regering echter geen moeite meer om genoeg huizen voor iedereen te bouwen, dus gaan de prijzen omhoog en trekken bourgeois kosmopolitische types naar Rotterdam, terwijl autochtoon wit uitschot zoals ik naar andere steden moet verhuizen als we niet voor de rest van ons leven in onze kinderkamers willen blijven wonen. Er is niets dat de 90IQ 90k studieschuld generatie zo duidelijk zegt “je bent hier niet welkom” als een brandende politieauto, of wel?

Misschien komt dit als een schok, maar Rotterdam is een arbeidersstad en we kijken niet echt uit naar gentrificatie, vooral niet als het betekent dat de lokale bevolking tot halverwege hun dertigste in hun jeugdkamers kan blijven wonen en hun dagen kan slijten met tafels bedienen voor Amerikanen die op Lonelyplanet hebben gelezen dat dit de coolste stad van het land is (dat is niet zo, we zijn extreem uncool, ga alsjeblieft naar Amsterdam).

Deze rellen zijn gewoon een nieuwe stap in de richting van de langetermijnuitkomst van dit opkomende conflict: klassenoorlog tussen jonge mensen uit de arbeidersklasse en de lakeien van de technocratie, die denken dat ze een virus gaan uitroeien door ons allemaal in onze huizen op te sluiten en ons naar de virtuele realiteit te verplaatsen, die ze hebben omgedoopt tot de “metaverse”.

De grote ironie is misschien dat de wokies nu eindelijk hebben bereikt waar ze altijd op gehoopt hadden: ze hebben een manier gevonden om Nederlandse moslims en Nederlands blank uitschot elkaar te laten respecteren en in harmonie naast elkaar te laten bestaan. Geert Wilders, die de belangen van het Nederlandse blanke uitschot vertegenwoordigt, heeft nu ongeveer twee decennia lang moslims de schuld gegeven van elk probleem onder de zon waar het blanke uitschot mee te maken heeft.

Als huizen te duur zijn, komt dat door moslims. Als je je onveilig voelt als je je huis verlaat,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: