Families van COVID-vaccin slachtoffers in Zuid-Korea rouwen om hun dierbaren tijdens massale herdenkingsdienst

families-van-covid-vaccin-slachtoffers-in-zuid-korea-rouwen-om-hun-dierbaren-tijdens-massale-herdenkingsdienst

23-11-21 05:21:00, Terwijl Zuid-Korea doorgaat met zijn COVID-19 vaccinatieprogramma, blijft het aantal sterfgevallen als gevolg van bijwerkingen van het vaccin stijgen. De families van de overledenen hielden op 20 november een ceremonie om antwoorden en gerechtigheid te eisen van de Zuid-Koreaanse regering. De ontredderde familieleden schoren hun hoofd kaal terwijl ze foto’s van hun overleden dierbaren omhoog hielden en om antwoorden smeekten bij de overheidsfunctionarissen, schrijft Thecovidworld.com. Joo-Hwan Noh omhelst het portret van zijn dochter en slikt zijn tranen in terwijl hij zijn hoofd kaal laat scheren in rouw

De 20-jarige dochter van Oo-Hwan Noh klaagde in september bij haar vader dat zij pijn op de borst had gekregen nadat zij het Moderna-vaccin had gekregen. Zes dagen later daalde haar polsslag plotseling, en uiteindelijk overleed ze nadat ze in het ziekenhuis was opgenomen.

Een andere persoon op de manifestatie was Lee Mi-Joo, die haar 25-jarige dochter verloor slechts vier dagen na haar tweede COVID-19-vaccin vorige maand.

“Ik ben hier vandaag om te demonstreren voor mijn dochter. Ik hoop hier mensen te ontmoeten met wie ik vrienden kan worden om te rouwen om het lijden van onze geliefden.”

Familieleden van slachtoffers houden borden omhoog en schreeuwen om gerechtigheid voor hun overleden dierbaren

De rouwende families riepen “erken causaliteit!” een verwijzing naar het gebrek aan erkenning van de regering dat de vaccins deze plotselinge sterfgevallen veroorzaken.

De wake kwam slechts een dag nadat familieleden van COVID-19 vaccin slachtoffers het hoofd van Zuid-Korea’s CDC Jeong Eun-Kyung confronteerden, haar auto blokkeerden en antwoorden eisten van Zuid-Korea’s CDC.

Een verslag van de gebeurtenis door TVCHOSUN News:

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte pandemie is net begonnen, en dat is COVID prik veroorzaakte hartaanvallen bij jongeren

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: