Gedachten over Kenosha, door Robert S. Griffin

gedachten-over-kenosha,-door-robert-s.-griffin

23-11-21 05: 10: 00,

Dit is geschreven op de dag na het niet schuldig vonnis in de Kyle Rittenhouse zaak. Ik neem aan dat je de basis van de zaak kent. Het afgelopen jaar heb ik ongeveer evenveel aandacht aan de zaak besteed als de gemiddelde persoon, niet meer dan dat. Het was het proces van de laatste paar weken die me aan het denken zette. Dit is om u deelgenoot te maken van wat mij ter ore is gekomen.

Ik was onder de indruk van Rittenhouse in de getuigenbank en zijn twee advocaten. Dit in tegenstelling tot mijn mening over de verdediger in de zaak Derek Chauvin, Eric Hanson (Chauvin heeft niet getuigd), die ik onder de loep heb genomen als onderdeel van het schrijven van een kritiek op zijn slotpleidooi.[1] Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat Chauvinâs verdediging niet slechter had kunnen zijn. Rittenhouse’s advocaten optreden was een bevestiging van wat ik schreef over Chauvin’s verdediging,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: