Hoe zit het met de eco-balans van de farmaceutische reuzen?

22-11-21 11: 05: 00,

Gepubliceerd op 23 novembre 2021 door FE.

We zaten met z’n tweeën in de zaal van een onafhankelijke bioscoop en keken naar de documentaire van Perrine Bertrand en Yan Grill, “Etre avec les abeilles”. We voelden ons als de miljoenen bijen die gevangen zitten in een wereld waarin we niet meer weten te navigeren – voortdurend op zoek naar hun eigen middelen om ondanks alles te overleven.

De bijen leven en werken in een gemeenschap waar solidariteit, autonomie en een bewustzijn van toekomstige generaties de boventoon voeren. Om onze gehavende ecosystemen te bestuiven, proberen sommige atypische imkers ze te beschermen tegen de activiteiten van andere hebzuchtige of meritocratische mensen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: