Hoge vaccinatiegraad voorkomt infecties met Covid 19 niet

hoge-vaccinatiegraad-voorkomt-infecties-met-covid-19-niet

23-11-21 10: 55: 00,

Gepubliceerd op 23. November 2021 door Red.

Lange tijd werd vaccinatie beschouwd als de “spelbreker” van de pandemie. Als gevolg daarvan stelden politici en diverse “deskundigen” dat hoge vaccinatiecijfers een einde zouden maken aan de pandemie. Recente publicaties en actuele gegevens uit de hele wereld logenstraffen helaas deze hoop.

In de omvangrijke epidemiologische studie “Increases in Covid-19 are unrelated to levels of vaccination across 68 countries and 2947 counties in the United States” onderzochten onderzoekers van de Harvard University dit vermeende verband tussen vaccinatiegraad en infectiecijfers in een totaal van 68 landen wereldwijd en 2947 counties in de VS. (1)

Het resultaat van hun studie was meer dan ontnuchterend.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: