Ik weet dat je het druk hebt, maar een nucleaire oorlog wordt steeds waarschijnlijker

ik-weet-dat-je-het-druk-hebt,-maar-een-nucleaire-oorlog-wordt-steeds-waarschijnlijker

23-11-21 12: 47: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Terwijl de mainstream westerse media hun tijd hebben besteed aan het verontrustend trollen over een “vermiste” Chinese tennisspeler die niet echt vermist is, is er nauwelijks aandacht besteed aan de aankondiging van de NAVO dat als de nieuwe Duitse regering niet doorgaat met het toestaan van Amerikaanse kernwapens op haar grondgebied, deze wapens zullen worden verplaatst naar het oosten van Duitsland. Dit zou ze dichter bij de grens van Rusland brengen, een grote provocatie van Moskou en weer een stap voorwaarts in het gestaag escalerende spel van het westerse rijk van nucleaire kruiperij.

“Duitsland kan natuurlijk beslissen of er kernwapens in (zijn) land komen, maar het alternatief is dat we gemakkelijk eindigen met kernwapens in andere landen in Europa, ook ten oosten van Duitsland,” zei Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de NAVO, vorige week.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: