John F. Kennedy’s visie op de toekomst die had moeten zijn

john-f.-kennedy’s-visie-op-de-toekomst-die-had-moeten-zijn

23-11-21 02: 20: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

“De mens heeft in zijn sterfelijke handen de macht om alle vormen van menselijke armoede en alle vormen van menselijk leven uit te bannen. En toch zijn dezelfde revolutionaire overtuigingen waarvoor onze voorouders vochten nog steeds in het geding over de hele wereld.” – President Kennedy, 1961 Inaugural Address

Waar China en Rusland momenteel een nieuw paradigma van samenwerking en ontwikkeling leiden, wordt maar al te gemakkelijk vergeten dat Amerika zelf ooit deze antikoloniale geest belichaamde onder de visie op het buitenlands beleid van John F.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: