Johnson & Johnson: Het beladen verleden van onze “redders

johnson-&-johnson:-het-beladen-verleden-van-onze-“redders

23-11-21 10: 24: 00,

Om schadeclaims wegens vermeend kankerverwekkend babypoeder af te wenden, wil het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Johnson & Johnson momenteel een gedeeltelijk “faillissement” aanvragen. En dit, terwijl het Corona-vaccin het bedrijf grote winsten oplevert. Dit is slechts het topje van een ijsberg van schandalen, waaronder de opioïdencrisis, die het vertrouwen in het eerlijke karakter van een deel van het bedrijf ernstig kunnen schaden. Niettemin moeten de burgers momenteel een bijna “blind” vertrouwen hebben in het optreden van farmaceutische bedrijven. Door Tobias Riegel.

De “Corona-zaak” is lang niet zo “duidelijk” als delen van de officiële campagne het graag doen voorkomen. Zo kunnen grote delen van de Corona-databank als dubieus en beperkt in hun betekenis worden omschreven (bv. hier of hier of hier of hier of hier). Evenzo is er geen “wetenschap” die de fatale lockdown cursus collectief zou rechtvaardigen of dit zelfs maar op een evidence-based manier zou kunnen bereiken.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: