Justin Trudeau gediend met juridisch papierwerk. Ook u kunt uw eigen aansprakelijkheidsstelling indienen, vooral als u een ouder bent die uw kind wil beschermen!

justin-trudeau-gediend-met-juridisch-papierwerk.-ook-u-kunt-uw-eigen-aansprakelijkheidsstelling-indienen,-vooral-als-u-een-ouder-bent-die-uw-kind-wil-beschermen!

23-11-21 03: 58: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Deze PDF is een Kennisgeving van Aansprakelijkheid aan: Eerste minister van Canada, Justin Trudeau, Dr. Theresa Tam Chief Public Health Officer van Canada, procureur-generaal van Canada David Lametti en hoofdinspecteur Brenda Lucki, Royal Canadian Mounted Police.

“Deze brief is een verzoek namens de Canadese ouders van 5 tot 11 jaar oude kinderen om onmiddellijk een strafrechtelijk onderzoek in te stellen met betrekking tot frauduleuze indiening van Pfizer Corp. betreffende de verstrekking van het Pfizer vaccin aan kinderen van 5 tot 11 jaar.”

(Ingediend door Jeffrey Rath,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: