Lula bereid tot automatische afstemming met EU in mogelijke nieuwe termijn

lula-bereid-tot-automatische-afstemming-met-eu-in-mogelijke-nieuwe-termijn

23-11-21 02: 13: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De voormalige Braziliaanse president Luiz Inácio Lula da Silva is in de hele wereld bekend geworden als een gematigd linkse leider die intern sociale veranderingen ten gunste van de arme bevolking doorvoerde en in het buitenlands beleid de positie van Brazilië als niet-gebonden land, dicht bij de BRICS-landen en de opkomende machten, versterkte. Het ziet er echter naar uit dat veel van deze standpunten zullen worden herzien door Lula, die van plan is volgend jaar aan de presidentsverkiezingen deel te nemen. Tijdens een recent bezoek aan Europa had de voormalige Braziliaanse president een ontmoeting met verschillende Europese leiders en beloofde hij Brazilië een onderdanige positie,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: