Pathologisch totalitarisme 101

pathologisch-totalitarisme-101

23-11-21 01:26:00,

Dus, GloboCap is de Rubicon overgestoken. De laatste fase van haar transformatie van de samenleving in een gepathologiseerd-totalitaire dystopie, waar verplichte injecties met genetische therapie en digitale nalevingspapieren gemeengoed zijn, is nu officieel aangebroken, schrijft CJ Hopkins.

Op 19 november 2021 heeft de regering van het Nieuwe Normaal Oostenrijk besloten dat vanaf februari experimentele mRNA-injecties verplicht zullen zijn voor de gehele bevolking. Dit decreet komt midden in Oostenrijks officiële vervolging van “de Ongevaccineerden”, d.w.z. politieke dissidenten en andere gewetensbezwaarden die weigeren zich te bekeren tot de nieuwe officiële ideologie en zich te onderwerpen aan een serie mRNA-injecties, ogenschijnlijk ter bestrijding van een virus dat milde tot matige griepachtige verschijnselen veroorzaakt (of helemaal geen verschijnselen) bij ongeveer 95% van de geïnfecteerden en waarvan het totale sterftecijfer van de infectie ongeveer 0,1% tot 0,5% bedraagt.

Oostenrijk is slechts de punt van de Nieuwe Normaal speer. Prominente Nieuwe-Normaal fascisten in Duitsland, zoals Der Führer van Beieren, Markus Söder, en Minister van Propaganda Karl Lauterbach, roepen al op tot een allgemeine Impfpflicht (d.w.z. “verplichte vaccinatie”), wat voor niemand als een verrassing mag komen.

De Duitsers zullen toch niet werkeloos toezien hoe de Oostenrijkers hen publiekelijk uit-fascisten? Ze hebben tenslotte een reputatie hoog te houden! Italië zal waarschijnlijk de volgende zijn die meedoet, tenzij Litouwen of Australië hen voor zijn.

Maar serieus, dit is nog maar het begin van het Winter Beleg waar ik onlangs over schreef. Het plan lijkt te zijn om eerst Europa te Nieuw-Normaliseren – over het algemeen zijn Europeanen volgzamer, respectvoller voor alle gezag, en niet erg goed bewapend – en het dan te gebruiken als hefboom om het nieuwe gepathologiseerde totalitarisme op te dringen aan de VS, en het VK, en de rest van de wereld.

Ik geloof niet dat dit plan zal slagen. Ondanks de langste en meest intensieve propagandacampagne in de geschiedenis van de propaganda, blijven er genoeg van ons over die standvastig weigeren het “Nieuwe Normaal” als onze nieuwe realiteit te aanvaarden.

En velen van ons zijn boos, extreem boos … militant, explosief boos.

Wij zijn geen “vaccin-aarzelaars” of “anti-vaccin” of “Covid-ontkennende samenzweringstheoretici”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: