The Spy Business, door Philip Giraldi

the-spy-business,-door-philip-giraldi

23-11-21 05: 00: 00,

Ik heb het verhaal gevolgd betreffende de arrestatie van de sub-bron die naar verluidt een groot deel van de blijkbaar verzonnen âintelligenceâ heeft geleverd die in het Christopher Steele dossier ging dat in opdracht van Hillary Clinton en de DNC werd gebruikt om het vuil over GOP kandidaat Donald Trump te krijgen. Het echte verhaal is natuurlijk dat de Democraten hun gevestigde positie in het presidentschap hebben gebruikt om verschillende nationale veiligheidsagentschappen illegaal te betrekken in het proces om Trump te belasteren, maar voorlopig moeten we tevreden zijn met de aanhouding van de in Rusland geboren inwoner van Virginia, Igor Danchenko, voor het misdrijf van liegen tegen de FBI.

Mijn probleem is dat afgezien van het liegen, dat kan worden ondergebracht in een dossier met het label âIedereen liegt tegen de politie,â ik niet goed kan achterhalen wat de arme stakker heeft gedaan dat crimineel was. Ik heb de opeenvolging van gebeurtenissen als volgt gereconstrueerd: Het onderzoeksbureau Fusion GPS begon tijdens de voorverkiezingen onderzoek te doen naar mogelijke banden tussen Trump en Rusland in opdracht van een conservatief die Trumps campagne wilde beschadigen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: