Was Waukesha Terrorisme? Media Leugens Ontmaskerd

was-waukesha-terrorisme?-media-leugens-ontmaskerd

23-11-21 05: 59: 00,

Austen Fletcher aka Fleccas Talks heeft deze scherpe inzichten in de cascade van tragische gebeurtenissen in Wisconsin.

Weer een BLM-ondersteunende, gewelddadige pedofiel viel gisteravond onschuldige mensen aan in Waukesha, Wisconsin, waarbij vijf doden vielen en 40 anderen gewond raakten.

De mainstream media weigert naar het verleden en de achtergrond van de verdachte en zijn social media posts te kijken om tot conclusies te komen over wat het motief was, maar bij Fleccas Talks weigerden we dat te doen. We hebben wat gegraven en we hebben wat dingen waarvan we denken dat je ze moet zien. Daryl Brooks doodde vijf mensen en verwondde 40 anderen toen hij met zijn SUV in de Waukesha Kerst Parade reed. Hij heeft een uitgebreid strafblad. Hij werd drie keer gearresteerd in de laatste twee jaar. De meest recente was op 2 november en hij werd vrijgelaten op een borgtocht van duizend dollar op november 19 th, slechts twee dagen voor het incident.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: