William Happer over COP 26 in Glasgow

william-happer-over-cop-26-in-glasgow

23-11-21 07:00:00,

Tijdens de recente conferentie van EIKE (Europäisches Institut für Klima und Energie) in Gera (Duitsland) werd William Happer geïnterviewd over de Klimaatconferentie in Glasgow (COP 26).

Zie ook hier.

***

Van het trollenfront

Recentelijk heeft een van onze vaste trollen weer enkele reacties geplaatst onder de fantasienamen ‘Karen’, ‘Pauline’ en ‘Inez’.

Ik herhaal het nog maar eens. Climategate.nl wenst geen podium te geven aan respondenten die onder valse identiteiten reageren.

Deze reacties zijn dus door mij verwijderd.

Hans Labohm

***

 1. Kunnen dit soort reacties niet over een prive kanaal. Dit is serieuze business. Klimaat modellen met positieve terugkoppeling gaan altijd omhoog. Als ze niet begrensd zijn voor de komende 100 jaar en verder doorlopen zal door exponentiële temperatuur stijging in een paar honderd jaar de atmosfeer van Venus bereikt worden. Al het water op deze planeet gaat dan aan de kook. Het model zal daar altijd naar toe gaan. De negatieve terugkoppeling van de paar sceptici zal niet voldoende zijn om dit te temperen.

  • 300 jaar geleden heeft Willem Barentsz ook al zoiets geprobeerd en dat o.a. op grond van oude overleveringen toen de Noordelijke IJszee kennelijk geen ijszee heette.

  • johan van leeuwen 23 nov 2021 om 13:05– Antwoorden

   Die enorme hoeveelheid energie welke vanwege het koude weer nu aan het water onttrokken wordt doet de atmosfeer nog weer verder opwarmen dan eerder gevreesd. We’re Doomed!I tell you.

   https://www.youtube.com/watch?v=4ZV3kGRY1j0

 2. En ik blijf het constateren. Weer een foto van een klimaat catastrofe ontkenner. Weer een gepensioneerde. Welke naam of ik ook tegen kom, op een enkeling na zijn het allemaal oude mannen. De jeugd heeft de toekomst. Meer dan de helft denkt al dat ze geen toekomst meer hebben door klimaatverandering. Dit samen met vrouwen van middelbare leeftijd die zich met superlijm ( hee, dat is toch van olie gemaakt) op het wegdek vastlijmen om te protesteren tegen klimaatverandering. Of werkzaam zijn in de boardrooms om te strijden tegen klimaatverandering. Na één generatie zijn deze catastrofe ontkenners uitgestorven.

  • De jeugd heeft de toekomst, maar geen kennis van zaken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: