Zal de ongevaccineerde een vijand van de staat worden? Dicht bij het breekpunt van totale tirannie

zal-de-ongevaccineerde-een-vijand-van-de-staat-worden?-dicht-bij-het-breekpunt-van-totale-tirannie

23-11-21 02: 28: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Om Global Research’s dagelijkse nieuwsbrief (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Het fascisme is weer terug in Europa nu Oostenrijk een van de eerste landen ter wereld is geworden die de oorlog heeft verklaard aan de ongevaccineerden nu ze onlangs hebben aangekondigd dat er een lockdown zal komen voor diegenen die de experimentele injecties weigeren, maar ze hebben ook besloten om hetzelfde te doen voor de gevaccineerden wat resulteert in een andere lockdown van het land. Wat verontrustend is, is het feit dat de Oostenrijkse regering eerst de niet-gevaccineerden viseerde, wat ons terugbrengt naar de dagen van Nazi-Duitsland, dat specifieke mensen viseerde die niet voldeden aan de criteria om Duits staatsburger te zijn.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: