Zonder radicale actie is er geen “hervorming” van diepgewortelde kwesties van superioriteit en racisme in de VS

zonder-radicale-actie-is-er-geen-“hervorming”-van-diepgewortelde-kwesties-van-superioriteit-en-racisme-in-de-vs

23-11-21 02: 53: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Toen ik het nieuws over het Kyle Rittenhouse -vonnis op CNN zag met mijn familie in Amman, Jordanië, waar ik op bezoek ben, kromp ik ineen en voelde ik een gevoel van schaamte, als de Amerikaan onder hen, machteloos om het voor hen te framen op een manier die (voor ons beiden) de illusoire belofte van verandering in een diep gebrekkig Amerikaans systeem zou verlossen.

Net terug uit Madrid, Spanje, waar ik deelnam aan Masar Badil, de Alternatieve Palestijnse Revolutionaire Pad conferentie,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: