20 Minuten: De meerderheid in Zwitserland is voor verplichte vaccinatie

24-11-21 06: 44: 00, Australische troepen sluiten burgers op in quarantainekampen

Veiligheidstroepen vervoerden 38 mensen naar zogenaamde quarantainekampen met de hulp van het leger. De reden: zij waren in contact geweest met mensen die positief getest waren. Het Australische leger is begonnen met de gedwongen verhuizing van bewoners van de Northern Territories naar het quarantainekamp Howard Springs in Darwin nadat 9 “gevallen” van covid-19 waren ontdekt in de Binjari-gemeenschap, zo deelt de Australia Broadcasting Corporation (ABC) mee. Op (…)

” Lees meer

Covid-certificaat is nutteloos en schaadt

Vanuit wetenschappelijk en medisch oogpunt heeft het certificaat geen basis. Door Dr. Barbara Schmid, “Covid-Studiengruppe Zürich” De Covid-certificaten betekenen een paradigmaverschuiving in het begrip democratie: Basisrechten moeten nu worden verworven door bewijs van immuniteit of “gezondheid”.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: