2021-24 November – Welke methode is geschikt om de Corona-crisis te beoordelen?

2021-24-november-–-welke-methode-is-geschikt-om-de-corona-crisis-te-beoordelen?

24-11-21 09:12:00,

Welke methode is geschikt om de Corona-crisis te beoordelen?

Beste vrienden,

Er zijn verschillende gezichtspunten, antroposofische, Goetheaanse, homeopathische en esoterische gezichtspunten en nog veel meer. Maar wat werkelijk tot het doel leidt bij de beoordeling van het geheel, is “de geneeskunde die werkt volgens de erkende wetenschappelijke methoden van de huidige tijd” (R. Steiner, 1e hoofdstuk “Grondbeginselen voor een uitbreiding van de geneeskunst”, 1924), die R. Steiner in zijn beginselen volledig erkende. Met deze methode beschouwd, resulteert het volgende.

Uit de wekelijkse verslagen van het RKI (Robert Koch Institute) blijkt regelmatig dat een dubbelcijferig percentage van dubbel gevaccineerde patiënten ziek wordt door corona, een behandeling in een ziekenhuis of op de intensive care nodig heeft en zelfs aan corona overlijdt. Als de vaccinatie succesvol was, zouden die aantallen hooguit bij laagste enkele cijferige getallen moeten liggen. In de registratieproef van het vaccin van Biontech Pfizer werd een werkzaamheid van 95% vermeld en overal gepropageerd. Deze oorspronkelijk beloofde doeltreffendheid is echter niet in ook maar de verste verte bereikt. Stel je voor dat het om tetanus zou gaan. Wie zou er vertrouwen hebben in zo’n ondoeltreffende maatregel als deze Corona-vaccinatie?

Het PEI (Paul Ehrlich Institute) schreef op 15. 8. 2021: “Covid 19 vaccins beschermen tegen infectie met het Sars Covid 2 virus”. Op 7. 9. 2921 schreef hetzelfde instituut: “Covid 19 vaccins beschermen tegen een ernstig verloop van infectie met Sars Covid 2”. En op 27.9.2021 stond er: “Covid 19-vaccins zijn geïndiceerd voor actieve immunisatie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: