Amerika’s bevoorrechte beleidselites en hun gebrek aan verantwoording

amerika’s-bevoorrechte-beleidselites-en-hun-gebrek-aan-verantwoording

24-11-21 01: 41: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Het wordt steeds duidelijker dat de politieke en militaire elites van Amerika bijna nooit ter verantwoording worden geroepen voor hun blunders of zelfs regelrechte misdaden. De meest recente episode is de meerjarige campagne van het Pentagon om informatie te verbergen over een 2019 luchtaanval in Syrië in maart waarbij niet minder dan 64 burgers, waaronder vrouwen en kinderen, werden gedood. Ondanks de onthulling van de New York Times zijn er geen aanwijzingen dat de verantwoordelijken voor die gruweldaad of de daaropvolgende doofpotaffaire ernstige gevolgen zullen ondervinden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: