Ärzteblatt.de: Theoloog werkte als Corona-vaccinator

24-11-21 12: 31: 00, Alles is vergankelijk – Over de kunst om geen spijt te hebben van het leven

Oefeningen en impulsen voor existentiële psychotherapie volgens Irvin Yalom. Plaats: Bülach Plaats: IBBK, Solistrasse 74, 8180 Bülach (mogelijk Winterthur) Datum: 27.11.2021 Zeit: 09: 30 tot 12: 30 Uhr Organisator: Denkraum Spreker: Wolfgang Weigand, schrijver en creatief (…)

” Lees meer

Australische troepen sluiten burgers op in quarantainekampen

Veiligheidstroepen vervoerden 38 mensen naar zogenaamde quarantainekampen met de hulp van het leger. De reden: zij waren in contact geweest met mensen die positief getest waren. Het Australische leger is begonnen met het onder dwang overbrengen van inwoners van de Northern Territories naar het quarantainekamp Howard Springs in Darwin,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: