Australische leger verplaatst nu Australiërs in concentratiekampen, door Paul Craig Roberts

australische-leger-verplaatst-nu-australiers-in-concentratiekampen,-door-paul-craig-roberts

24-11-21 05: 00: 00,

BlogviewPaul Craig Roberts Archief

Australisch leger verplaatst nu Australiërs in concentratiekampen


Bladwijzer Toggle AllToCToevoegen aan bibliotheekVerwijderen uit bibliotheek – B

Zoek Tekst Hoofdlettergevoelig Exacte woorden Inclusief opmerkingen

    Zoals ik al eerder meldde â https://www.paulcraigroberts.org/2021/11/22/breaking-news-nov-22-2021-the-army-is-nu-transferring-positive-covid-cases-and-contacts-in-the-northern-territories-to-quarantine-camps/ â in Australië, vroeger een vrij land, nu een nazistaat, transporteert het Australische leger Australiërs die positief testen op Covid en degenen die contact met hen hebben gehad naar quarantaine kampen. https://dailyexpose.uk/2021/11/22/inbraak-australisch-leger-begint-overdracht-contacten-van-covid-19-positieve-gevallen-naar-quarantainekampen/

    De gedwongen internering van Australiërs is begonnen in het grote maar dunbevolkte Northern Territory, waar de verspreide bevolking zich niet gemakkelijk kan organiseren in massademonstraties. Zodra het precedent is geschapen in het Northern Territory,

    ‘Lees verder

    %d bloggers liken dit: