Australische troepen sluiten burgers op in quarantaine kampen

23-11-21 11: 10: 00,

Veiligheidstroepen vervoerden 38 mensen naar zogenaamde quarantaine kampen met de hulp van het leger. De reden: zij waren in contact geweest met mensen die positief getest waren.

Gepubliceerd op 24. November 2021 door RL.

Het Australische leger is begonnen met de gedwongen verhuizing van inwoners van de Northern Territories naar het quarantainekamp Howard Springs in Darwin nadat 9 “gevallen” van covid-19 waren ontdekt in de Binjari-gemeenschap, zo deelt de Australia Broadcasting Corporation (ABC) mee. Onder de 9 “gevallen” in Binjari bevond zich een 78-jarige vrouw die naar het ziekenhuis van Darwin werd gebracht. Veiligheidstroepen vervoerden 38 naaste contacten naar het quarantainekamp in Howard Springs met hulp van het leger.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: