Bondsraad verscherpt Coronamaatregelen (nog) niet

24-11-21 02: 22: 00,

Bondsraad scherpt Corona-maatregelen (nog) niet aan

Gepubliceerd op 24. November 2021 door HR.

16.22 Uhr: De conferentie is voorbij.

16.20 Uhr: Een journalist vraagt welke mogelijke maatregelen worden overwogen als de situatie kritieker wordt. Berset laat hem zijn kaarten niet zien. “Het is nog geen tijd.” De huidige situatie laat geen versoepeling toe – maar vereist ook geen verstrakking, aldus de minister van Volksgezondheid.

Een andere belangrijke vraag: aanvaardt de federale regering een besmetting van de jongere bevolking of maakt dit zelfs deel uit van de Zwitserse Corona-strategie? Berset ontkent: “Wij beschikken niet over de middelen om deze circulatie volledig af te remmen. We zijn geen klein eiland,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: