Boris zijn oplossing voor Europa – CommonSenseTV

boris-zijn-oplossing-voor-europa-–-commonsensetv

24-11-21 10:02:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 366

Boris’ oplossing voor Europa dat bevriest door gastekorten – Start een hete oorlog met Rusland!

Finian Cunningham

17 november 2021

Zoals het aan Karl Marx toegeschreven gezegde luidt: de geschiedenis herhaalt zich eerst als tragedie en dan als klucht. Een ander axioma dat de held van Boris, Winston Churchill, aanhaalt, is: wie niet leert van de geschiedenis, is gedoemd haar te herhalen.

Europa zou de levering van aardgas uit Rusland moeten opgeven en in plaats daarvan Oekraïne en Polen moeten verdedigen. Dat is het moedige advies van de Britse premier Boris Johnson, die oorlogsleider Winston Churchill als een van zijn politieke helden beschouwt.

Tijdens een banket in de City of London deze week waarschuwde Johnson Duitsland, Frankrijk, Italië en andere Europese regeringen: “We hopen dat onze vrienden [in Europa] zullen erkennen dat er binnenkort een keuze zal komen tussen het aanleggen van steeds meer Russische koolwaterstoffen in gigantische nieuwe pijpleidingen en opkomen voor Oekraïne en opkomen voor de zaak van vrede en stabiliteit.”

Let op het pejoratieve gebruik van het woord “mainlining”, wat impliceert dat de handel van Europa met Rusland voor gas een smerige verslaving is, in plaats van een wederzijds commercieel partnerschap.

Johnson wees er ook op dat Britse troepen in Polen worden ingezet om dat land te helpen bij het bouwen van prikkeldraadversperringen om de stroom vluchtelingen uit Wit-Rusland te stoppen als een voorbeeld van “de verdediging van Europa”.

In de gemakkelijke, elitaire wereld van Boris, wiens slapstick-kapsel een weerspiegeling is van de wanorde in de grijze stof eronder, heeft hij een “gemakkelijke” oplossing voor de energietekorten in Europa en de stijgende prijzen. Dat wil zeggen, de mogelijk overvloedige, betaalbare export van aardgas uit Rusland afsnijden, wat de Europese huishoudens in ijskoude omstandigheden zal storten en de consumenteninflatie zal opdrijven.

Maar maak je geen zorgen over die grimmige ontberingen. Boris’ nobele verdediging van Polen en Oekraïne tegen vermeende Russische hybride oorlogsvoering en agressie zal waarschijnlijk een hete oorlog beginnen die op zijn beurt zal uitmonden in een thermonucleaire vuurzee die het Europese continent overspoelt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: