Britse begrafenisondernemer vertelt RFK, Jr. Over angst, propaganda en COVID vaccinatie sterfgevallen tijdens de eerste dagen van de pandemie

britse-begrafenisondernemer-vertelt-rfk,-jr.-over-angst,-propaganda-en-covid-vaccinatie-sterfgevallen-tijdens-de-eerste-dagen-van-de-pandemie

24-11-21 09: 51: 00,

In de laatste aflevering van de “The Defender” podcast, sprak de Britse begrafenisondernemer John O’Looney met Children’s Health Defense voorzitter Robert F. Kennedy, Jr. over wat hij meemaakte toen hij in de frontlinie van de COVID pandemie in het Verenigd Koninkrijk werkte.

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

In de laatste aflevering van de “The Defender” podcast, vertelde de Britse begrafenisondernemer John O’Looney aan Children’s Health Defense-voorzitter Robert F. Kennedy, Jr. wat hij meemaakte toen hij in de frontlinie van de COVID-pandemie in het Verenigd Koninkrijk werkte.

O’Looney vertelde Kennedy hoe de Britse media een verkeerd beeld gaven van COVID om het publiek bang te maken, hoe krachtige kalmerende middelen te veel werden voorgeschreven in bejaardentehuizen en hoe “niet reanimeren” (DNR) orders werden toegewezen aan patiënten zonder toestemming.

O’Looney beschreef hoe vroeg in de pandemie,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: