Chinese overloopster onthult oorsprong COVID – Dr. Joseph Mercola interviewt Li-Meng Yan

chinese-overloopster-onthult-oorsprong-covid-–-dr.-joseph-mercola-interviewt-li-meng-yan

24-11-21 05:46:00,

Dit artikel van dr. Mercola is een vertaling van ‘Chinese Defector Reveals COVID Origin’ Er is ‘iets’ gecreëerd in een lab in China. Moeten we het een virus noemen, of een wapen…?

Verhaal in een notendop

 
• Li-Meng Yan, M.D., Ph.D., ontsnapte uit China naar de Verenigde Staten om China’s doofpotaffaire van de oorsprong van de COVID-19 pandemie aan het licht te brengen.

• Volgens Yan werd SARS-CoV-2 gemaakt in een Chinees militair lab. De Derde Militaire Medische Universiteit en het Onderzoeksinstituut voor Geneeskunde van Nanjing.

• Command ontdekten een vleermuis-coronavirus genaamd ZC45. Ze is ervan overtuigd dat ZC45 is gebruikt als sjabloon en/of ruggengraat om SARS-CoV-2 te maken.

• Het Chinese leger mag dan verantwoordelijk zijn voor het creëren van het virus, er is voldoende bewijs dat de VS tenminste een deel van het onderzoek financierde dat resulteerde in deze pandemie.

• De COVID injecties en de vaccin paspoorten passen in de agenda van de CCP doordat zij ervoor zorgen dat de hele wereld het sociale controle systeem van de CCP accepteert en overneemt.

 
Vandaag zetten we onze discussie voort over de COVID-19 pandemie en de oorsprong ervan. We hebben een fascinerende gast die een leider is geweest in het onthullen van de corruptie en de fraude met betrekking tot de herkomst van het virus. Li-Meng Yan is zowel een M.D. als Ph.D., en gespecialiseerd in corona-virussen. Zij ontsnapte aan de invloed van China toen zij in Hong Kong was, en naar de Verenigde Staten kwam om ons te waarschuwen voor wat volgens haar een massale doofpotaffaire is.

Yan ging naar de medische faculteit en deed vervolgens een Ph.D. studie in oogheelkunde. De school waar ze haar Ph.D. behaalde was oorspronkelijk een militaire medische universiteit, wat de samenstelling van haar persoonlijke netwerk verklaart. Zij heeft contacten in zowel civiele als militaire onderzoekslaboratoria en ziekenhuizen op het vasteland van China.

Na haar studie besloot ze onderzoek te gaan doen. Twee jaar lang werkte zij in een oogheelkundig laboratorium van de universiteit van Hong Kong, waar zij onderzoek deed naar stamcellen, geneesmiddelen en de ontwikkeling van kunstmatige weefsels. Daar werd ze uitgenodigd om te komen werken in het lab van professor Malik Peiris.

Yan’s man had met hem samengewerkt en Peiris was onder de indruk van Yan’s vaardigheden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: