Chinese topgezant reageert op Amerikaanse eisen om de “White House Rules of the Road” te volgen

chinese-topgezant-reageert-op-amerikaanse-eisen-om-de-“white-house-rules-of-the-road”-te-volgen

24-11-21 04: 34: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De topafgezant van Beijing in Washington heeft zich verzet tegen beweringen van de VS dat China zich moet houden aan “verkeersregels” die door het Witte Huis zijn vastgesteld en heeft de Verenigde Staten ervan beschuldigd te proberen een nieuwe “Berlijnse muur” op te trekken om China in toom te houden.

In zijn eerste opmerkingen na de ontmoeting van VS President Joe Biden met President Xi Jinping, trok Qin Gang, China’s ambassadeur in de VS, het mandaat van de VS in twijfel om die regels te laten gelden.

“De VS zeggen dat hun China-beleid gericht is op het verdedigen van de ‘op regels gebaseerde internationale orde’ en op het waarborgen van de implementatie van ‘regels van de weg’,” zei Qin op een Brookings Institution-evenement op donderdag,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: