COVID Vaccins zijn een oorlog tegen kinderen

covid-vaccins-zijn-een-oorlog-tegen-kinderen

24-11-21 02: 37: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De eerste veldslagen in de Covid Oorlog tegen Kinderen begonnen met de lockdown, het dwingen van kinderen in isolatie, het ontnemen van onderwijs, het verstikken met maskers, het wurgen van hun aangeboren vreugde en speelsheid, en het ontzeggen van contact met door God gegeven beelden van menselijke gezichten.

De tirannen wonnen die eerste veldslagen, het verslaan van onze kinderen. Kinderen plegen zelfmoorden in aantallen die nooit eerder gezien zijn; hun gezondheid is gekelderd met angstaanjagende cijfers van obesitas en diabetes, hun intellectuele en sociale ontwikkeling kwijnt weg,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: