Crises in Slovenie: Klokkenluider verpleegkundige zegt dat politici zoutoplossing krijgen in plaats van mRNA-prik

crises-in-slovenie:-klokkenluider-verpleegkundige-zegt-dat-politici-zoutoplossing-krijgen-in-plaats-van-mrna-prik

24-11-21 04:43:00,

In het Oost-Europese land Slovenië is een crisis uitgebroken: een klokkenluider verpleegster heeft het publiek verteld dat politici en andere hooggeplaatste burgers een zoutoplossing krijgen in plaats van het experimentele medicijn mRNA, schrijft Dailytelegraph.co.nz.

In een video op Facebook, die door YouTube is verwijderd, heeft de vrouw die beweert de hoofdverpleegster te zijn van het Universitair Medisch Centrum in Ljubljana, die de injectieflesjes voor politici ontvangt en beheert, ontslag genomen en een persconferentie gegeven over het schandaal.

Tijdens de conferentie toonde zij codes op de flesjes die elk 1, 2 of de cijfer 3 in de code  bevatten, en legde vervolgens de betekenis van die cijfers uit.is een RNA stukje met daarin het oncogen, verwant aan het Adenovirus, dat onder andere bijdraagt aan het ontstaan van kanker.

Opmerking: Daily Telegraph heeft van onze bronnen in Slovenië begrepen dat de originele video inmiddels van Facebook is verwijderd.

Nummer 1 is de placebo, zoutoplossing. Nummer 2 is het klassieke mRNA. Nummer 3 is een RNA stukje met daarin het oncogen, gelinkt aan het adenovirus dat bijdraagt aan de ontwikkeling van kanker. Ze zei dat degenen die het flesje met nummer 3 krijgen, binnen twee jaar na het krijgen van de prik weke delen kanker zullen ontwikkelen.

Zij zegt dat zij persoonlijk getuige is geweest van de inenting van alle politici en tycoons en iedereen die flesje nummer 1 heeft gekregen, beweert zij dat ze de zoutoplossing, een placebo hebben gekregen. Dit verklaart waarom dezelfde persoon de prik toedient aan politici wanneer zij foto’s nemen voor de media.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: