‘Data Amerikaanse Hartstichting medisch bewijs dat Covid vaccins ‘moord’ zijn’

‘data-amerikaanse-hartstichting-medisch-bewijs-dat-covid-vaccins-‘moord’-zijn’

24-11-21 01:59:16,

—————————————————————————————————————————————–

Hartpatiënten die zich hebben laten ‘vaccineren’ hebben nu aangetoond een meer dan dubbel zo hoog risico op gevaarlijke hartaandoeningen – Meest geciteerde Britse medische wetenschapper: ‘Iedere arts of verpleger die na vandaag nog één mRNA Covid prik geeft zal te zijner tijd uit het register worden geschrapt en worden gearresteerd’ – Hoogleraar (em.) Pierre Capel: ‘Ik begrijp er helemaal niets meer van. ALLES gaat kapot’

—————————————————————————————————————————————–

De Amerikaanse Hartstichting (American Heart Association) heeft in zijn gezaghebbende medische blad Circulation een samenvatting gepubliceerd van data waar de bekendste Britse medische wetenschapper en bestseller auteur dr. Vernon Coleman, tot 2020 jarenlang een in de media gevierde en vaak gevraagde Britse arts, de volgende conclusie over trekt: ‘Eindelijk! Medisch bewijs dat de Covid prik ‘moord’ is.’ Ondertussen stromen uit binnen- en buitenland de berichten binnen over enorme aantallen vaxzieken en -doden. ‘Het grote sterven is begonnen’, las ik enkele dagen geleden in een Nederlands Twitter bericht naar aanleiding van enkele bomvol met overleden mensen liggende koelcellen van begrafenisondernemers en -crematoria.

De Hartstichting in de VS heeft in de meeste van 566 gemonitorde patiënten (leeftijd 28 tot 97) een ‘dramatische verandering in de PULS score’ geconstateerd als gevolg van de Pfizer en Moderna injecties. De PULS score omvat diverse indicatoren zoals de aanwezigheid van proteïne biomarkers (hartgezondheid en -aandoeningen) en T-cellen (afweerstoffen).

Alle belangrijke waarden blijken tot ver boven de norm te zijn gestegen. Hierdoor is het 5 jarige risico om een nieuw Acute Coronary Syndrome (acute hart(slag)ader aandoening) te ontwikkelen gestegen van 11% naar 25%, meer dan een verdubbeling dus. Ten tijde van het onderzoek bleken de zorgwekkende veranderingen minstens 2,5 maand na de laatste injectie voort te duren.

Conclusie: dramatisch verhoogd risico op ernstige hartaandoeningen

‘Wij concluderen dat de mRNA vacs ontstekingen van het endothelium en T-cel infiltratie van de hartspier dramatisch verhoogt, en ook een verklaring kunnen zijn voor de waargenomen trombose en cardiomyopathie (hartspierziekte),’ besluit de Hartstichting.

‘Dit is het moment waarop het experimentele Covid prikexperiment moet stoppen,’ concludeert dr. Vernon Coleman. ‘Vandaag. Ik geloof dat iedere arts of verpleger die na vandaag nog één mRNA Covid prik geeft te zijner tijd uit het register zal worden geschrapt en gearresteerd zal worden.’

‘Het tijdschrift Circulation is 71 jaar oud en een hoog gerespecteerde publicatie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: