“De belichaming van het Plastic Conundrum

“de-belichaming-van-het-plastic-conundrum

24-11-21 08: 30: 00,

In de laatste aflevering van de “Trace Material”-podcast besprak Pete Meyers, Ph.D., oprichter en hoofdwetenschapper bij Environmental Health Sciences, hoe de productie, het gebruik en de recycling van kunststoffen de menselijke gezondheid en het milieu beïnvloeden.

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

In de laatste aflevering van de “Trace Material” podcast, spraken gastheren Ava Robinson en Burgess Brown met Pete Meyers, Ph.D., over hoe de productie, het gebruik en de recycling van kunststoffen de menselijke gezondheid en het milieu beïnvloeden.

Meyers, oprichter en hoofdwetenschapper bij Environmental Health Sciences en adjunct-professor chemie aan de Carnegie Mellon University, besprak ook zijn ervaring met het omgaan met de draaideur tussen de chemische industrie en de federale regelgevers.

Meyers vertelde een verhaal over zijn dochter en kleindochter – een verhaal dat hij beschreef als representatief voor “de belichaming van het plastic raadsel.”

Tijdens de vijfde maand van de zwangerschap van zijn dochter,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: