De nep “Covid Pandemie” werd georkestreerd om tirannie op te leggen

de-nep-“covid-pandemie”-werd-georkestreerd-om-tirannie-op-te-leggen

24-11-21 02:08:00,

Beste lezers, de buitengewone maatregelen waarvan we getuige zijn in Oostenrijk en Europa en het nieuwsbericht dat Australië covidpatiënten en -contacten in quarantainekampen onderbrengt, vormen het bewijs dat de Coronamaatregelen niets te maken hebben met de volksgezondheid, bericht Paul Craig Roberts.

Zowel HCQ als Ivermectin zijn bekende covid genezende en preventieve middelen. Het bewijs is overweldigend. In de grootste provincie van India, Uttar Pradesh, met een bevolkingsdichtheid die drie keer zo groot is als de bevolking van Australië, Canada en Nieuw-Zeeland samen, werd covid beteugeld door het gebruik van Ivermectine.

In geen enkel land heeft het Covid-19 vaccin succes gehad, laat staan succes zoals Ivermectine in India.

Nep “factcheck” sites, gefinancierd door Big Pharma, hebben geprobeerd het nieuws over India’s succes met Ivermectin te verdoezelen door het te bedekken met desinformatie om de winsten van Big Pharma te beschermen.

In Uttar Pradesh werd Ivermectine gebruikt als preventief middel en als remedie. Een pil per week houdt het virus weg. Bovendien is grondig vastgesteld dat de mortaliteit van Covid in wezen beperkt blijft tot ernstig zieke mensen die niet worden behandeld met HCQ of Ivermectine wanneer zij Covid oplopen, maar die aan hun lot worden overgelaten en wanneer zij daar niet in slagen in ziekenhuizen worden gedood met beademingsapparatuur of Remdesivir, twee bewezen zeer onsuccesvolle “behandelingen”.

De Oostenrijkse lockdown heeft om verschillende redenen geen zin. De meest voor de hand liggende is dat de Oostenrijkse lockdown niet geldt voor mensen die naar hun werk gaan. Een groot percentage Oostenrijkers zal zich dus vrij kunnen bewegen. Wat heeft het voor zin om mensen wel toe te staan naar hun werk te gaan, maar niet naar een restaurant? Het is te zot voor woorden en moet een ander doel hebben.

In Law, Legislation, and Liberty schreef Friedrich A. Hayek dat noodsituaties de voorwendselen zijn die regeringen gebruiken om de burgerlijke vrijheden uit te hollen en dat de erosies blijven nadat de noodsituatie voorbij is of de geveinsde noodsituatie is ontmaskerd. In de afgelopen 20 jaar hebben we de afbraak van burgerlijke vrijheid gezien vanwege de “oorlog tegen terreur” en nu weer op basis van een gefingeerde “Covid pandemie”. President George W. Bush gebruikte 9/11, een overduidelijke valse vlag aanval,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: