De pandemie van leugens

de-pandemie-van-leugens

24-11-21 08: 57: 00,

De VS en Europa gaan nu een vierde of is het de vijfde COVID-cyclus in, nieuwe infecties, nieuwe pieken in sterfgevallen en een gevoel van hopeloosheid dat de joods-christelijke feestdagen verduistert.

Het wordt aangedreven door wat sommigen edelmoedig “weerstand tegen vaccins” noemen Zonder de anti-vaccin beweging zou COVID in een groot deel van de wereld, waar vaccins overvloedig en veilig zijn, tot een einde zijn gekomen.

Zijn de vaccins veilig? Dat antwoord is een duidelijk ja, bijwerkingen, gebaseerd op de honderden miljoenen ingeënten, zijn zeldzaam en het huidige percentage van ernstige infecties en sterfgevallen tussen ongevaccineerden en gevaccineerden loopt ongeveer 20 op één. Ongevaccineerden “sterven als vliegen” in zowel Europa als de VS, maar hun sterfgevallen, die maand na maand rond de 5000 per maand liggen, zijn slechts een symptoom van een grotere ziekte.

Wat is die ziekte?

We kennen COVID,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: