De terugkeer van de griep

de-terugkeer-van-de-griep

24-11-21 03: 30: 00, Sweden: De terugkeer van de griep (WHO FluNet)

Gepubliceerd: November 24, 2021
Delen op: Telegram / Twitter / Facebook

De griep is teruggekeerd in sommige landen met een hoge mate van natuurlijke immuniteit tegen SARS-CoV-2. In landen met een hoge vaccinatiegraad maar een lage natuurlijke immuniteit zijn daarentegen recordgolven van nieuwe griepgevallen waar te nemen, zij het met lagere hospitalisatie- en sterftecijfers dan voorheen.

In maart 2020, kort na het begin van de pandemie van het coronavirus, verdwenen griepvirussen en sommige andere respiratoire virussen op mysterieuze wijze uit de wereldwijde circulatie. Sommige sceptici vermoedden dat influenza gewoon was “omgedoopt” tot covid, terwijl veel gezondheidsautoriteiten en journalisten beweerden dat influenza werd onderdrukt door gezichtsmaskers en lockdowns.

Maar influenza is niet omgedoopt tot covid, en influenzavirussen zijn zelfs verdwenen in landen zonder gezichtsmaskers en lockdowns (bijv.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: