Democratische gouverneur Kansas vrijstellling vacinatievereisten – CommonSenseTV

democratische-gouverneur-kansas-vrijstellling-vacinatievereisten-–-commonsensetv

24-11-21 12:43:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 90

Zo ongeveer ales wat Biden er doorheen wil krijgen wordt direct afgeblokt door de staten. Zelfs de Democratische staten. Één daarvan is Kansas.

Het lijkt sowieso niet zo mee te zitten voor enkele politici en media wereldwijd die paniekerig proberen puin te ruimen en hun straatje, zonder succes, zo schoon te vegen.

De gouverneur van Kansas heeft gezegd dat ze van plan is een maatregel te ondertekenen die bedrijven die COVID-19-vaccinatie proberen te eisen zal dwingen om brede uitzonderingen te maken voor werknemers die het vaccin niet willen krijgen.

Kansas Gov. Laura Kelly , een democraat, zei in een verklaring van één zin op 22 november dat ze de wetgeving zal ondertekenen “wanneer het mijn bureau bereikt”.

Derek Schmidt, procureur-generaal van Kansas en een Republikein, zei ook dat hij het zou ondertekenen als hij gouverneur was. Schmidt daagt Kelly uit in de gouverneursrace van Kansas.

Het door de Republikeinen gecontroleerde Huis van Afgevaardigden en de Senaat keurden House Bill 2001 eerder op 22 november goed tijdens een speciale zitting. De stemming in de Senaat was 24-11 en de stemming in het Huis was 78-41.

De wetgeving ( pdf ) stelt dat elke werkgever die een COVID-19-vaccinatieplicht oplegt, werknemers moet vrijstellen als ze een schriftelijk verzoek om ontheffing indienen waarin staat dat het voldoen aan de vereiste het leven of de gezondheid van de aanvrager van ontheffing of iemand met wie ze samenwonen in gevaar zou brengen of als het ontvangen van het vaccin in strijd is met een oprechte religieuze overtuiging.ç

De verwachting, en wellicht wel uitgangspositie, is dat iedereen er eronderuit kan komen wanneer hij of zij dat wil. Regeringen lijken in de steek gelaten de controle te verliezen. Maar dat is een gevoel.

Alle werknemers die worden gestraft of ontslagen wegens overtreding van de wet, zouden een klacht kunnen indienen bij staatsfunctionarissen, die het mandaat krijgen om elke klacht te onderzoeken en binnen 60 kalenderdagen een bevel uit te vaardigen voor elke zaak.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: