Denk je dat censuur op wereldschaal wordt gecoördineerd? Dat wordt het.

denk-je-dat-censuur-op-wereldschaal-wordt-gecoordineerd?-dat-wordt-het.

24-11-21 05: 08: 00,

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

Story at-a-glance:

  • Het International Grand Committee on Disinformation (IGCD) bestaat uit “een internationaal scala van wetgevers, beleidsadviseurs en andere deskundigen” die samenwerken “om internationale allianties te smeden die gedeelde, effectieve strategieën brengen in de strijd tegen online desinformatie.”
  • De oprichters van de IGCD zijn vier leden van het Britse en het Canadese parlement, waaronder het Britse parlementslid Damian Collins, die ook in het bestuur van de Centers for Countering Digital Hate (CCDH) zit. De CCDH verzint rapporten die vervolgens worden gebruikt om mensen hun vrijheid van meningsuiting te ontnemen.
  • De logistiek voor de IGCD wordt verzorgd door het Reset Initiative (een niet zo subtiele herinnering dat censuur een vereiste is voor The Great Reset), dat deel uitmaakt van The Omidyar Group van filantropieën.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: