Dode dokters liegen niet: Een schokkend aantal artsen die sterk voorstander waren van covid-vaccin vallen nu dood neer door bijwerkingen

dode-dokters-liegen-niet:-een-schokkend-aantal-artsen-die-sterk-voorstander-waren-van-covid-vaccin-vallen-nu-dood-neer-door-bijwerkingen

24-11-21 01:28:00,

Volgens de American Medical Association (AMA) is vanaf juni maar liefst 96 procent van de artsen in de Verenigde Staten gevaccineerd tegen het Wuhan coronavirus (Covid-19). En enkele van de meest uitgesproken onder hen zijn, ironisch genoeg, nu dood, schrijft Geoffrey Grider.

Dit artikel zou wel eens het artikel kunnen zijn waardoor ik voor altijd van social media verbannen wordt, maar aangezien ik toch alleen maar op de sociale media zit om het Koninkrijk van de Vijand te plunderen, kan het me echt niet schelen. De nepnieuws media is erg druk met het verdoezelen van verhalen zoals deze, tientallen artsen die allemaal pleiten voor het COVID-19 vaccin, allemaal jong, en allemaal overleden aan klassieke bijwerkingen van het vaccin. Hartaanvallen, bloedstolsels, longembolieën, al die dingen die bekend staan als ‘zeldzame’ bijwerkingen van de prik. Maar zoals blijkt, helemaal niet zeldzaam. Dode dokters liegen niet.

Geloof me niet op mijn woord, Google de naam van elk van de artsen die in dit artikel worden genoemd, en kijk of we je de waarheid vertellen of niet. Natuurlijk zullen de CDC, Fauci, Biden, de media, nooit toegeven dat het vaccin hen heeft gedood, maar er is een groot aantal jonge artsen die de prik hebben genomen en nu dood zijn aan hartaanvallen en bloedstolsels. Welke reden denk je dat logisch is waarom ze allemaal dood vallen na een vaccinatie?

Vaccin-pushende artsen “vallen als vliegen” na het krijgen van het COVID-19 vaccin, gewoon toeval? U beslist.

Dr. Elliott Gagnon uit Wasilla, Ak., is eveneens “onverwacht thuis overleden” op 14 oktober. De privépraktijk van de plastisch chirurg drong er een paar maanden daarvoor op Facebook bij patiënten op aan om “iedereen een mondkapje op te doen en met uw arts te praten als u of uw kinderen, 12 jaar en ouder, nog niet gevaccineerd zijn. Laten we allemaal ons deel doen om het aantal Covids laag te houden,” stond er verder in het bericht, samen met een foto van twee zeer jonge kinderen met mondkapjes op hun gezicht. “We hebben scholen nodig die open zijn en studenten en docenten die leren en lesgeven.” Echtgenote Janel Gagnon had eerder ook een profielfoto van zichzelf geüpload op Facebook waarop ze te zien was met een LGBTQ-gezichtsmasker en een afbeelding overlay waarop stond: “Ik heb mijn Covid-19-vaccin: We can do this.”

Dr.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: