Dr. Peter McCullough: Verzet tegen onnodige, onverstandige en onwettige mandaten voor experimentele vaccins

dr.-peter-mccullough:-verzet-tegen-onnodige,-onverstandige-en-onwettige-mandaten-voor-experimentele-vaccins

24-11-21 09:01:00,

Sinds de golf van publieke en particuliere COVID-19 vaccinmandaten deze zomer, is er steeds meer verzet van een publiek dat weet dat de mandaten onethisch, immoreel, en vanuit het oogpunt van de burgerrechten illegaal zijn. Aangezien geen van de COVID-19 vaccins (Pfizer, Moderna, JNJ) door de FDA is goedgekeurd of door vaccinproducenten commercieel aan het publiek wordt verkocht, weten de Amerikanen dat de toestemmingsformulieren aangeven dat vaccinatie alleen vrijwillig kan zijn en dat de veiligheid of werkzaamheid van de vaccinproducten niet is bewezen, schrijft Dr. Peter McCullough.

De toestemmingsformulieren op zich zijn dus een duidelijke indicator dat geen enkele entiteit deelname aan een klinische proef of onderzoek kan “verplichten”. Het aantal COVID-19 vaccinaties is in april 2021 sterk gedaald toen bekend werd dat Amerikanen na de injectie in groten getale stierven en gewond raakten. Analyses van Rose en McLachlan met behulp van het CDC VAERS-systeem wezen uit dat 50% van de sterfgevallen zich voordeed binnen 48 uur, 80% binnen een week, en dat er in 86% van de gevallen geen andere verklaring was dan dat het vaccin het overlijden moet hebben veroorzaakt.

Vanaf dat moment werd een reeks perverse pogingen ondernomen om mensen tot vaccinatie te verleiden, met onlangs nog een gratis affaire in een Europees bordeel. Maar helaas, voor de leveranciers van vaccins vonden verstandige mensen geen lekkere donut of zelfs maar een vluggertje waard om hun leven te riskeren aan het eind van een naald geladen met mRNA of adenoviraal DNA dat codeert voor het Wuhan spike-eiwit.

De belanghebbenden bij de vaccinatie werden in de loop van de zomer ongeduldig toen de aarzeling om te vaccineren navenant toenam met berichten over mislukte vaccinaties bij grote aantallen patiënten, die leidden tot ziekenhuisopnames en sterfgevallen, en duidelijke bewijzen dat de vaccins hun bescherming na een korte zes maanden verloren.

De eerste golf van verplichte vaccinatie trof studenten die na een paar semesters van online-cursussen naar de campus wilden terugkeren zonder zichzelf in gevaar te brengen voor orgaanschade of erger na een onnodige COVID-19-vaccinatie. Er kwam verzet en zelfs beschamende uitbraken van COVID-19 onder gevaccineerde studenten aan de Duke University, waardoor het publiek er opnieuw aan werd herinnerd dat de vaccins niet goed genoeg werken om te verplichten.

Maar de voortdurende dwang onder de arbeiders nam toe.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: