Dr. Vernon Coleman: Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-injectie “doodslag” is

dr.-vernon-coleman:-eindelijk!-medisch-bewijs-dat-de-covid-injectie-“doodslag”-is

24-11-21 05:30:00,

Vernon Coleman is een Engelse arts met een ongekend groot aantal publicaties op zijn naam. In zijn laatste vlog bespreekt hij een medisch artikel dat een bom legt onder ons Covid-19 beleid. De titel van het artikel is ‘Abstract 10712 Mrna Covid Vaccine Dramatically Increases Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning’. Onder de video staat de in het Nederlands vertaalde tekst uitgeschreven.

Vertaalde tekst

 
Vernon Coleman: “Het is 22 november 2021 en dit is het moment waarop het prikken moet stoppen.

Een paar uur geleden stuurde Darren Smith, de redacteur van het uitstekende tijdschrift ‘The Light Paper’, mij een artikel uit het medische tijdschrift ‘Circulation’ dat bewijst dat het experiment met covid-19-prikken nu per direct moet stoppen. Ik denk dat elke arts of verpleger die na vandaag een van de mRNA covid-prikken geeft, te zijner tijd uit het desbetreffende register zal worden geschrapt en zal worden gearresteerd.

Het tijdschrift Circulation is een gerespecteerd blad. Het is 71 jaar oud, de artikelen worden door vakgenoten beoordeeld en in een onderzoek werd het beschouwd als ’s werelds nummer 1 tijdschrift in de categorie hart en bloedvaten.

Ik citeer de laatste zin van de samenvatting die aan het begin van het artikel staat. Dit is alles wat ik, u – of wie dan ook – hoeft te weten.

Wij concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking van het endotheel (cellaag die de binnenkant van bloedvaten bekleden) en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch doen toenemen en mogelijk een verklaring bieden voor de waargenomen hogere aantallen trombose (bloedstollingen), cardiomyopathie (aandoening van de harspier) en andere vasculaire gebeurtenissen (problemen met bloedvaten) na vaccinatie.

Dat is het. Dat is de doodsteek voor de covid-19 mRNA vaccinaties.

Het endotheel is een laag van cellen die bloedvaten en lymfevaten bekleden. T cellen zijn een type witte bloedcel.

We hebben altijd geweten dat deze spuiten experimenteel waren. Mijn video in december 2020, iets minder dan een jaar geleden, waarschuwde voor deze specifieke risico’s. Ik las een lijst voor van mogelijke bijwerkingen, officieel gepubliceerd door de Amerikaanse regering.

Maar nu hebben we het bewijs van het verband.

Van de mRNA-prik is bekend dat het mensen niet “beschermd” tegen het krijgen van covid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: