Een herdenking voor de terroristen. Michael Moore

een-herdenking-voor-de-terroristen.-michael-moore

24-11-21 02: 01: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Om Global Research’s dagelijkse nieuwsbrief (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Elf dagen geleden op Veteranendag, terwijl ik naar het kabelnieuws keek, hoorde ik dat ons Congres, dat nooit een kans mist om zich in te laten met wat zij denken dat Midden-Amerika wil – meer geld voor het leger, meer vlaggen die overal wapperen, meer nep-patriottisme en meer toegeving aan de nep-patriotten – besloot dat het tijd was om een gloednieuw nationaal monument te creëren op de toch al overvolle National Mall in Washington, D.C., tussen het Lincoln Memorial en het Capitool van de V.S. Het monument zal “The Global War on Terrorism Memorial” heten Ik verzin dit niet.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: