Een Pandemie van de Gevaccineerden

een-pandemie-van-de-gevaccineerden

24-11-21 02:59:00,

En om de ECHTE pandemie aan de gang te houden, moeten we vaccinatie-mandaten en paspoorten hebben, schrijft Jon Rappoport.

Daily Mail, 18 november 2021:

“Dr. Anthony Fauci, de directeur van het National Institute for Allergy and Infectious Diseases, zei dat de afnemende immuniteit van de eerste vaccinaties leidt tot een toename van ernstige gevallen onder de gevaccineerde Amerikanen. Wat we nu beginnen te zien is een toename van het aantal ziekenhuisopnames onder mensen die zijn gevaccineerd maar niet zijn geboosterd…”

NY Times podcast, 12 november, 2021; Fauci stelt:

“Ze zien een afnemende [vaccin-geïnduceerde] immuniteit, niet alleen tegen infectie, maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte overlijden, wat nu alle leeftijdsgroepen begint te betreffen. Het zijn niet alleen de ouderen.”

Vertaling: Het vaccin verwondt en doodt VEEL mensen, maar natuurlijk noemen we die verwondingen en sterfgevallen “COVID-19 ziekte”. Ook is onze oplossing voor deze catastrofe het opstapelen van MEER injecties (boosters), waardoor nog MEER mensen gehospitaliseerd en gedood zullen worden.

De Dailyexpose.uk heeft het veel diepere verhaal:

“Het publiek wordt herhaaldelijk voorgelogen door gekozen functionarissen, ongekozen adviseurs en de mainstream media, waarbij ze allemaal beweren dat de wereld op dit moment een Pandemie van de Ongevaccineerden beleeft. Dit kan niet verder van de waarheid zijn.

Maar de leugen is nu gebruikt om de lockdown van ongevaccineerden in Oostenrijk te rechtvaardigen, en het buitensluiten van ongevaccineerden uit de samenleving in Australië.

Nu staat Duitsland op het punt dit voorbeeld te volgen, Schotland staat op het punt de ongevaccineerden uit cafés en restaurants te weren op advies van een gekwalificeerde voedingsdeskundige die zich voordoet als pandemiedeskundige en die Devi Sridhar heet, en de autoriteiten en media in Engeland zijn op advies van de ‘nudge-unit’ in overdrive gegaan om de bevolking over te halen een lockdown voor alleen de ongevaccineerden te steunen.

Maar het slaat allemaal nergens op, want uit officiële gegevens van Volksgezondheid blijkt dat in de afgelopen drie maanden… tweederde van de Covid-19 ziekenhuisopnames [mensen die erg ziek worden van de prik] onder de volledig gevaccineerden waren, en een beangstigende 91% van de Covid-19 sterfgevallen [mensen die sterven door de prik] onder de volledig gevaccineerden waren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: