Establishment Journal The Lancet publiceert zeldzame afwijkende mening over COVID-19 Vaccins

establishment-journal-the-lancet-publiceert-zeldzame-afwijkende-mening-over-covid-19-vaccins

24-11-21 02: 14: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Om Global Research’s Daily Newsletter (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Een afwijkend perspectief van de COVID-19 orthodoxie heeft zijn weg gevonden naar een van de meest prestigieuze stemmen van het medisch establishment, met een brief van een Duitse epidemioloog die het verhaal bekritiseert dat COVID nu een “pandemie van de niet-gevaccineerden” vertegenwoordigt.

Dr. Günter Kampf is universitair hoofddocent voor hygiëne en milieugeneeskunde aan de Universitaire Geneeskunde Greifswald, Instituut voor Hygiëne en Milieugeneeskunde in Duitsland. Zijn brief, gepubliceerd in The Lancet’s november 20 editie, benadrukt “toenemend bewijs dat gevaccineerde personen een relevante rol blijven spelen bij de overdracht” van het virus,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: