EU oefent druk uit: herhalingsvaccinatie voor alle 40-plussers

24-11-21 07: 00: 00,

Brussel waarschuwt voor “dramatische stijging” van het aantal sterfgevallen door covidae en dringt aan op versnelling van de vaccinatiecampagnes en het opleggen van sociale beperkingen in landen waar minder dan 80 procent van de mensen een geninjectie heeft gekregen.

Gepubliceerd op 24. November 2021 door WS.

De EU oefent druk uit op mensen om geninjecties te krijgen. Zoals het Spaanse dagblad El País bericht. November 2021 heeft de Europese Unie gewaarschuwd voor een “dramatische toename van het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen als gevolg van covid-19” in de komende twee maanden indien geen “drastische maatregelen worden genomen om de pandemie in te dammen”.

Brussel roept met name op tot het versnellen van vaccinatiecampagnes, het opleggen van sociale beperkingen in landen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: