Het bloedbad in Baghuz onderstreept de noodzaak om Julian Assange vrij te krijgen

het-bloedbad-in-baghuz-onderstreept-de-noodzaak-om-julian-assange-vrij-te-krijgen

24-11-21 04: 14: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De implicaties van het bloedbad van Baghuz moeten de integriteit, de moraal en het vitale belang van WikiLeaks en zijn heldhaftige uitgever en politieke gevangene Julian Assange diep onderstrepen. Het bloedbad van Baghuz was een mislukte doofpotoperatie door de Verenigde Staten. WikiLeaks is de journalistieke onderneming die de schijnwerpers richt op de flagrante misdaden van staten.

Assange zit gevangen onder martelende omstandigheden omdat hij heeft blootgelegd hoe de Amerikaanse overheids-bedrijf-militaire machine werkt. WikiLeaks publiceerde de video “Collateral Murder” waarin een Amerikaanse Apache helikopter bemanning 12 burgers doodschoot die in een straat in New Bagdad liepen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: