Het Covid-certificaat is nutteloos en schaadt

23-11-21 11: 20: 00,

Gepubliceerd op 24. November 2021 door RL.

De Covid-certificaten betekenen een paradigmaverschuiving in het begrip democratie: Fundamentele rechten moeten nu worden verworven door bewijs van immuniteit of “gezondheid”. De certificaten werden ons voorgesteld als vanzelfsprekend nuttig, als een noodzakelijke voorwaarde voor het beëindigen van de pandemie. Hoe zit het met de wetenschappelijke basis, en welke kennis hebben we over de effectiviteit van vaccinaties, de overdrachtsmechanismen en de bescherming tegen ernstige ziekten na bijna twee jaar van “pandemie”? (…) Zijn de certificaten vanuit medisch en sociaal oogpunt gerechtvaardigd? Dit artikel probeert een antwoord te geven op deze vragen.

De bedoeling van de Covid-certificaten is om de verspreiding van het SARS-Cov-2-virus in bepaalde kritieke levensgebieden te beperken en daardoor (…) mensen weer toegang te geven tot deze gebieden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: