Honderden Google-werknemers ondertekenen manifest tegen verruimd COVID-vaccinatiemandaat + Meer

honderden-google-werknemers-ondertekenen-manifest-tegen-verruimd-covid-vaccinatiemandaat-+-meer

24-11-21 07: 07: 00,

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

Enkele honderden Google-werknemers ondertekenen Manifest tegen verruimd COVID-vaccinmandaat

CNBC meldde:

Het manifest binnen Google, dat is ondertekend door ten minste 600 Google-werknemers, vraagt de bedrijfsleiders om het vaccinatiemandaat in te trekken en een nieuw mandaat te creëren dat “inclusief alle Googlers is,” met het argument dat de beslissing van het leiderschap een buitenmaatse invloed zal hebben in bedrijfs-Amerika.

Het roept werknemers ook op om “zich uit principe te verzetten tegen het mandaat” en vertelt werknemers dat ze hun beslissing niet moeten laten veranderen door het beleid als ze er al voor hebben gekozen om het COVID-vaccin niet te krijgen.

Italië pakt ongevaccineerden aan met beperkingen nu het aantal gevallen toeneemt

Associated Press rapporteerde:

De Italiaanse regering heeft woensdag besloten om ongevaccineerde mensen uit te sluiten van bepaalde activiteiten in een poging om toenemende coronavirus infecties in te dammen en financieel verlammende lockdowns af te wenden net nu de economie weer begint te groeien.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: