Italië: 55 procent van de “Covid” sterfgevallen waren gevaccineerd

23-11-21 11: 05: 00,

Gepubliceerd op 24. November 2021 door KD.

Er ontstaat steeds meer een “pandemie van de gevaccineerden” (wij rapporteerden). Veel landen met hoge vaccinatiecijfers hebben ook hoge “case rates”. Maar het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen met “covid” neemt ook toe onder de gevaccineerden (meldden wij). Vanuit zuiver statistisch oogpunt zou dit normaal zijn. Maar gevaccineerden zouden eigenlijk grotendeels beschermd moeten zijn tegen ernstige ziekteverschijnselen en de dood.

Dat dit niet het geval is, wordt nu ook bewezen door het laatste onderzoek 19. November door het Istituto Superiore della Sanità (ISS), dat deel uitmaakt van het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid. Hieruit blijkt dat in de verslagmaand (bijgewerkt tot 24.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: