Kla TV – Coronapolitiek: Psychologische oorlogsvoering. Niet opgeven a.u.b.!

kla-tv-–-coronapolitiek:-psychologische-oorlogsvoering-niet-opgeven-aub.!

24-11-21 05:45:00,

Kla TV is het Belgische nieuwskanaal dat u informeert over allerhande zaken die ontbreken in de reguliere media. Te weten: Onderwijs & opleiding, Gezondheid & geneeskunde, Ideologie, Cultuur, Media, Politiek, Justitie & wetten, Terreur, Milieu, Techtniek, Economie en Wetenschap. U kunt zich hier aanmelden voor hun nieuwsbrief. Op 2 oktober zond Kla.tv een ondertitelde uitzending uit over ‘Psychologische oorlogsvoering’. Het gesprek is relevanter dan ooit. Het maakt inzichtelijk hoe we worden gemanipuleerd en psychologisch onder druk worden gezet. Onder de video staat de Nederlandse ondertiteling uitgeschreven als tekst.

Tekst van dit interview

 
Coronapolitiek: Psychologische oorlogsvoering. Niet opgeven a.u.b.!
Gepubliceerd op 02.10.2021 | www.kla.tv/20050

Katy Pracher-Hilander is een consultant in het bedrijfsleven en de politiek. Ze is gespecialiseerd in de psychologie van oordeels- en besluitvormingsprocessen en evidence-based werken. Ze brengt verslag uit over psychologische oorlogsvoering en heeft een mooie boodschap over hoe wij ons kunnen voorbereiden op de komende gebeurtenissen en hoe we de hendel kunnen omgooien.

Wij tonen u hieronder het interview, dat wij mogen uitzenden met de vriendelijke toestemming van Aufrecht Auf1. Luister zelf naar wat er op dit moment nodig is om een positieve lawine op gang te brengen.

AUFRECHT AUF1 : met Elsa Mittmannsgruber
Interview met psychologe Pracher-Hilander: “We hebben de massa niet nodig!”

Welkom, beste kijkers, bij een nieuwe aflevering van AUFRECHT AUF1. Mijn gast vandaag is sociaal en economisch psycholoog Katy Pracher-Hilander. Ze was een paar weken geleden al in mijn studio en sindsdien is zij de grote topper op Auf1. Veel kijkers vroegen ons om een vervolg van dit spannende interview en wij geven daar graag gehoor aan. Katy Pracher-Hilander is consultant in het bedrijfsleven en de politiek. Ze is gespecialiseerd in de psychologie van oordeels- en besluitvormingsprocessen en evidence-based werken. Welkom mevrouw Pracher-Hilander.

K. Pracher-Hilander: Hallo mevrouw Mittmannsgruber. Dank u voor de uitnodiging.

E. Mittmannsgruber: U had het in ons laatste gesprek over psychologische oorlogsvoering. Waar staan we nu, hebben we de oorlog al verloren?

K. Pracher-Hilander: Nee, maar ik moet zeggen dat vanuit psychologisch oogpunt, de oorlog nog niet echt begonnen is. Dus, de echte oorlog moet nog komen. Op dit moment is het als de stilte voor de storm. De mensen hebben nu van de regering een soort pauze gekregen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: